Phuket - Velkommen til phuketguiden.com Været på
 Phuket
akkurat nå »


Søker du Hotell?
Velg ønsket område i listen nedenfor
Kata Beach Karon Beach Patong Beach Rawai Beach Phuket Town Chalong Bay Nai Yang Beach Mai Kao Beach Phukets Lufthavn Nai Harn Beach Kamala Beach Surin Beach Bang Tao Beach Legg til Phuketguiden i mine favoritter Gør phuketguiden.com til startside
 
 
        | | Tips en venn  

Allment og statestikk

Annonsering på internett gir større mulighet enn for eksempel aviser, tv eller radio. Å rette et budskap direkte mot en målgruppe, i dette tilfelle Thailand.

Din annonse hos oss (phuketguiden.com) vises på samtilige sider i reiseportalen. Vi kan også på deres anmodning plassere annonsen på spesifikke sider.

Vi har eksistert siden 1999 og har en stor og trofast leserskare, som dessuten vokser hver dag. Vi er i dag norges største reiseportal for Phuket.

Nedenfor presenteres en sammenfatning av besøksfrekvensen. Med "besøk" menes et antall sidevisninger som blir gjort av en og samme browser, uten opphold i mer enn 60 minutter. Med "unike besøkende" menes en browser (cookiebasert måling)


Statestikk Phuketguiden feb -11
Unike besøkende/måned
52 512

Antall sidevisninger/pr måned

1 559 128
Gjennomsnittlig besøkstid
12.2 minutter


....en stor del av de mennesker som besøker oss er folk som går i reisende tanker. Det er ikke kun kvantiteten som telles i antall eksponeringer men også kvaliteten og slagkraften i eksponeringen mot den rette målgruppe. Vi har i dag ca 60.000 unike besøkende pr måned og de fleste elsker og reise..Vil du vite mer eller få et tilbud på annonsering hos oss? Velkommen til å kontakte oss?
Kontakte oss »
Velkommen til den uavhengige internasjonale hjemmeside med bestilling av vandrerhjem herberge og billige innkvarteringer  

Book Hoteller i Thailand på Thailandhoteller.com  

Annonsere her?  

Forsiden | Om oss | Søk Hotell | Sitemap | Kontakt oss
© 1999-2019 PhuketGuiden.com


Brukere Aktive    
Klokken i Phuket: