Phuket - Velkommen til phuketguiden.com Været på
 Phuket
akkurat nå »


Søker du Hotell?
Velg ønsket område i listen nedenfor
Kata Beach Karon Beach Patong Beach Rawai Beach Phuket Town Chalong Bay Nai Yang Beach Mai Kao Beach Phukets Lufthavn Nai Harn Beach Kamala Beach Surin Beach Bang Tao Beach Legg til Phuketguiden i mine favoritter Gør phuketguiden.com til startside
 
 
        | | Tips en venn  

Hvordan bestiller jeg et hotell?
Det er en enkel prosess som kan deles om i 3 trinn, som vi forklarer nedenfor.

1. 1. Finn det favoritthotellet som du vil bo på. Klikk på hotellbooking til venster
2. 2. Fyll ut bestillingsformularet som kommer opp når du trykker på linken "book hotell"
3. 3. I løpet av noen timer får du en e-post med betalingsinformasjon og bookingnummer. Følg instruksjonene i e-posten. Legg merke til at bookingen gjelder først når du har betalt. Du kan derfor på den måten sende flere bookingforespørsler samtidig til flere hoteller.

Jeg vil sette i gang og søke etter et sted jeg kan bo i Thailand »
Mere tips om hotellbooking »


Bookingmanual
Når du sender en bookingforespørsel for første gang kan det være lurt å ha en manual ved siden av seg. Klikk på linken nedenfor, så får du opp en manual i et eget vindu. Denne er perfekt til å smygtitte litt i.
Bookingmanual »


Hvordan betaler jeg mitt hotell?
Etter at du har fyllt ut bestillingsformularet så får du en e-post som beskriver hvordan du betaler. I e-posten finnes også informasjon om betaling, bookingnummer og en link som du klikker på. Da kommer du til Thawte som er en sikker leverandør av kortbetalinger på nettet. Fyll i ditt bookingnummer og klikk på ”Enter” så blir du ført over til en kryptert og sikker side der du kan betale med kort (VISA, MasterCard, AM osv). Du ser også tydelig hva du betaler for her. Det viktigste ved å betale over internett er at man gjør det over i en kryptert linje og at man aldri sender sine kortopplysninger med mail direkte til hotellet eller lignende. Hos oss betaler du til en bookingsentral over i en kryptert linje. Bookingsentralen drives av Asias største leverandør av betalingsløsninger på internett, Thawte. Ingen annen enn dem ser dine kortopplysninger


Må jeg betale alt på en gang?
Nei, du trenger ikke betale alt på en gang. Hvordan du skal gjøre dette, står tydelig i mailen du får etter at du har fyllt ut og sendt inn bookingskjemaet. Som oftes betaler du 10-40%  om du har bestillt hotell lang tid i forveien. Er det veldig kort tid (under 14 dager) bruker som regel betalingen og gjøres direkte. Når du har fullført din betaling får du innen 24 timer en ”Voucher” (Kvittering) som du skriver ut og viser når du ankommer hotellet.


Kan jeg sende flere forespørsler til ulike hotell?
Ja, ofte under høysesonger eller såkalte peaksesonger, er det vanskelig å finne ledig hotell. Du kan med fordel sende flere forespørsler. Til hvert eneste svar du får finnes det en dato, har du ikke betalt depositum innen gitte dato, så mister du den bookingen automatisk. Det er ikke før du velger å betale depositum at bookingen er gyldig.


Hvorfor skal jeg søke og booke innkvartering via internett?
Vi samarbeider med Web Sawadee Public Company Limited som er medlem i Assiciation of Thai Travel Agents (ATTA). Dette samarbeidet gir deg mulighet til å studere detaljert nærmere 1500 ulike hoteller som du kan velge i mellom. Du kan også lese tilbakemeldinger og titte på bilder om hvert enkelt sted. Prisene er dessuten alltid billigere om du bestiller via internett enn når du kommer uanmeldt. Under store deler av året er ogsp mange hotell fullbooket. Gjennom å booke via oss, garanter du din plass og slipper problem og kraftig forhøyede priser.
Les mer om oss »


Hvis du har noen spørsmål er du velkommen til å kontakte oss via kontaktskjemaet
Kontaktskjema »Velkommen til den uavhengige internasjonale hjemmeside med bestilling av vandrerhjem herberge og billige innkvarteringer  

Book Hoteller i Thailand på Thailandhoteller.com  

Annonsere her?  

Forsiden | Om oss | Søk Hotell | Sitemap | Kontakt oss
© 1999-2019 PhuketGuiden.com


Brukere Aktive    
Klokken i Phuket: