Phuket - Velkommen til phuketguiden.com Været på
 Phuket
akkurat nå »


Søker du Hotell?
Velg ønsket område i listen nedenfor
Kata Beach Karon Beach Patong Beach Rawai Beach Phuket Town Chalong Bay Nai Yang Beach Mai Kao Beach Phukets Lufthavn Nai Harn Beach Kamala Beach Surin Beach Bang Tao Beach Legg til Phuketguiden i mine favoritter Gør phuketguiden.com til startside
 
 
        | | Tips en venn  

Øyene rundt Phuket - Guide til alle øyer rundt Phuket

Det finnes en masse koselige småøyer rundt Phuket som man kan besøke. Enten som en dagstur med bading og snorkling eller for å bli igjen noen netter om man ønsker det. Her følger en beskrivelse om paradisstrender og andre vakre plasser man kan besøke rundt Phuket.
Øyene rundt Phuket

Surin Islands

Koh Surin Nasjonalpark er ca 135 kvadratkilometer stort og ligger 53 kilometer utenfor Ranong provinsen, i retning nordøst for Phuket. Det finnes 5 øyer og både snorkling og scuba dykking er helt fantastisk her. Bade og dykketurer med flere stopp på flotte strender arrangeres hit fra de fleste steder i Phuket.
Surin Island

Similan Islands

Similian er på listen over de topp ti beste dykkeområder i verden. Vannet er fantastisk klart og sjansen for å se den beryktede hvalhaien, som er verdens største fisk, finnes absolutt tilstede her. Om man har mulighet så bør man absolutt ta en tur hit, enten det er med snorkel eller med fullt dykkerutstyr, så er det aldri noe man vil angre på. Det finnes en masse prisverdige såkalte "liveaboard" reiser hvor alt er inkludert, flere opphold på paradisstrendene inngår også. En dagstur fra Patong, koster ca 700 NOK
Les mer om dykking omkring Phuket »
Similan Island dykking omkring Phuket

Koh Khai Nok og Khai Nui

Dette er to mindre øyer som ligger 15 minutter øst for Phuket med speedbåt. Mellom de to øyene går det en langgrunn strand og et fantastisk vakkert korallrev som finnes på begge sider. Et perfekt sted for snorkling og dykking og du møter kritthvite strender og en flott natur.
Koh Khai Nok og Khai Nui

Koh Hae - Coral Island

En fin liten snorkle og badeøy som ligger 3 kilometer syd for Phukets sydspiss. Det tar ca 15 minutter med båt. I høysesongen kan det være en del mennesker midt på dagen, men om ettermiddagen er det betydelig roligere. Det finnes et hyggelig hotell her med navn Coral Island Resort. Book i god tid hvis du vil bo her.
Coral Island - Koh Hae

Koh Raya Noi, Koh Raya Yai (Racha Islands)

Populær bade og dykkeplass som egner seg for både proffer og nybegynnere. Det finnes billig innkvartering på Ban Raya Resort som ligger på øya. Båtene går fra Chalong Bay på Phuket. Øyene er kjempefine og det marine livet er i verdensklasse. Har du flaks kan du få se kjempemaneter til og med når du dykker.
Manta På Raya Island

Koh Maprao

En liten koselig fiskeby som er uten elektrisitet. Øyen består av skog, myr og fjell og her dyrkes det kokosnøtter, muslinger og østers. Hvis du vil reise hit drar du til Laem Hin som ligger ved Phuket by og turen hit tar ca 20 minutter.
Racha Yai Island

Koh Yao Nai og Koh Yao Yai

Fantastisk flotte øyer som ligger midt i mellom Phuket og Krabi. Befolkningen består mest av av muslimer som livnærer seg på fiske. På Koh Yao Nai finnes de beste strendene som heter Hat Passai og Hat Tha Khao. Fra Hat Tha Khao går det det an å gå ut til ytterligere en øy som heter Koh Nok. Hit reiser du enklest fra Bang Rong på Phuket. Øyene anbefales virkelig og det finnes også noen bra steder og bo på. Se Innkvartering på Koh Yao
Koh Yao Nai og Koh Yao Yai

Koh Maiton

Denne øya er dessverre privateid av det eneste luksushotellet på øya, Maiton Resort. Gjestene domineres av rike japanere. Øya er kanskje den vakreste av alle i nærheten av Phuket.
Maiton Island

Koh Sirey

Den perfekte øy for deg som ikke vil reise med båt. Øyen ligger øst fra Phukets by og der finnes en bro som man kan gå over på. Her finner du reke og krepseavl, hyggelige fiskebyer og et tempel med en flott utsikt.
Gupsy village Sirey Island Phuket

Koh Tapao


Hit reiser du med båt Makham. Øya ligger nær Phuket og er hjemstedet til den sjeldne nesehornsfuglen
Koh Tapao

Koh Lone (Koh Lon)

Koh Lon ligger midt i Chalong bukten og har en del gode strender og restauranter. Et fint valg for en dagstur. Her bor man ganske bra og fint på Baan Mai Cottages.
Koh Lone - Baan Mai Beach

Koh Rang Yai

Øya for deg som er interessert av perler. Her finner du Phukets største perleoppdrett. Øya har også kjempefine strender som er perfekt for en dagstur..
Koh Phi Phi - pladse der Leonardo de Caprios film

Koh Phi Phi Leh och Phi Phi Don

Phi phi øyene er populære blandt oss skandinaviere, øyene er veldig vakre men noe øde paradis er det ikke lenger. Biltrafikk er forbundt på øyene og det finnes bra med både luksushotell og billig innkvatering. Hvis du reiser hit havner du først på Koh Phi Phi Don. Naturen og øyenes jungler og høye fjelltopper er veldig vakre. Søk hoteller på Koh Phi Phi
Hoteller på Koh Phi Phi


Les mer om Phukets strender »
Mer informasjon om øyene omkring Phuket - Lonely Planet Thailand »


Velkommen til den uavhengige internasjonale hjemmeside med bestilling av vandrerhjem herberge og billige innkvarteringer  

Book Hoteller i Thailand på Thailandhoteller.com  

Annonsere her?  

Forsiden | Om oss | Søk Hotell | Sitemap | Kontakt oss
© 1999-2019 PhuketGuiden.com


Brukere Aktive    
Klokken i Phuket: