Phuket - Velkommen til phuketguiden.com Været på
 Phuket
akkurat nå »


Søker du Hotell?
Velg ønsket område i listen nedenfor
Kata Beach Karon Beach Patong Beach Rawai Beach Phuket Town Chalong Bay Nai Yang Beach Mai Kao Beach Phukets Lufthavn Nai Harn Beach Kamala Beach Surin Beach Bang Tao Beach Legg til Phuketguiden i mine favoritter Gør phuketguiden.com til startside
 
 
        | | Tips en venn  

Om oss - phuketguiden.com

Det finnes mange nettsider om Phuket, få av dem er bra og ennå færre er på norsk. Vårt mål som vi til stadighet steber etter, er å gi våre besøkende en korrekt og kvalitativt bilde av alle plasser på Phuket, uten en masse intetsigende reklame som både forvirrer og vanskeliggjør informasjonssøkingen. Vi som jobber med siden kan Thailand og har flere årtiers erfaring med Phuket. Vi jobber for at du skal få norges beste portal om Phuket. Føl deg hjertelig velkommen hit og vi håper også at du får noe bra ut av ditt besøk på våre nettsider.

Kontakt Oss
Ved spørsmål kontakt oss på:
support [at] phuketguiden.com

...eller via vårt kontaktskjema »
Velkommen til os på phuketguiden.com

Vår sikkerhetspolicy

Vi gir under ingen omstendigheter ut noen informajson til tredje part. Dine opplysninger som adresse og e-post kommer ikke til å benyttes til utsending av reklame eller gis ut til tredje part. Den e-postadresse som du angir ved forespørsler fungerer kun som en kommunikasjonslink for din bestilling. All betaling foregår sikkert og kryptert for din sikkerhet.


Våre tjenester - Hotell og Leiligheter

Vi har eksistert siden 1999 og samarbeider med Web Sawadee Public Company Limited som er medlem i Association of Thai Travel Agents (ATTA). Poenget med vår hotelltjeneste er å gi våre kunder mulighet til å gå i detaljer og studere over 1500 hotell rundt om Phuket, Bali, Malaysia, Thailand og Singepore. Dette gir besøkende muligheten på et enkelt, behagelig og sikkert vis velge ut innkvartering utifra oppgitte ønskemål.

Bookingsentralen har beliggende i Koh Samuo og Bangkok. Gjennom å være plassert i nærområdet, sikkerhetstilles også kvaliteten på de hotell som inngår i organisasjonen og som dermed er mulige og booke online. Prisene blir også lavere enn å booke via reisebyrå eller direkte på plassen. Vi samarbeider også med Asias største leverandør av betalingsløsninger på internett, Thawte. Thawte tar imot betalinger via en sikker kryptert kobling for hotellbooking knyttet til bookingnummer.

Til Hotellbookingen »


Velkommen til den uavhengige internasjonale hjemmeside med bestilling av vandrerhjem herberge og billige innkvarteringer  

Book Hoteller i Thailand på Thailandhoteller.com  

Annonsere her?  

Forsiden | Om oss | Søk Hotell | Sitemap | Kontakt oss
© 1999-2019 PhuketGuiden.com


Brukere Aktive    
Klokken i Phuket: