Phuket - Velkommen til phuketguiden.com Været på
 Phuket
akkurat nå »


Søker du Hotell?
Velg ønsket område i listen nedenfor
Kata Beach Karon Beach Patong Beach Rawai Beach Phuket Town Chalong Bay Nai Yang Beach Mai Kao Beach Phukets Lufthavn Nai Harn Beach Kamala Beach Surin Beach Bang Tao Beach Legg til Phuketguiden i mine favoritter Gør phuketguiden.com til startside
 
 
        | | Tips en venn  

Å komme til Phuket fra Koh Samui

Det finnes offentlige busser som går mellom Phuket Town og Suratthani, disse er både billige og bekveme. Fra Suratthano kan man siden reise videre med båt/ ferje til både Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui. Reservasjon er unødig da det i prinsippet alltid er plass. Busser og ferjer går hele tiden: Utgiften pr person med buss/båt mellom Phuket og Koh Samui pleier å havne på ca 550 Bath. Det er samme om du f.eks bor på Kata eller Patong. Bussen går ca kl 7 på morgenen og du er fremme ved Cheweng eller Lamai i 4 tiden om ettermiddagen. Du kjøper hele reisen med både buss og båt , ofte kjører også bussene ombord i båtene, så du slipper å gå av bussen. Fly er et alternativ med ettersom Bangkok Airways har monopol på flyplassen på Koh Samui er billettene temmelig dyre.


Reise til Phuket fra Bangkok

Buss er kanskje det vanligste alternativet, ettersom det ikke går noen tåg til Phuket. Dette trenger du ikke å forhåndsbestille da det går busser flere ganger om dagen mellom stasjonene i Bangkok og Phuket. Velg de offentlige statlige bussene da de er bedre og har bedre komfort. Kostnaden ligger på ca 400 Bath og de kjører nesten alltid på natten. Ta med langbukser da de alltid kjører med AC på max. (AC = Aircondition) Fly går regelmessig flere ganger hver dag mellom Bangkok og Phuket og er ofte et prisverdig alternativ.


Fly til Phuket fra Bangkok og Koh Samui

Fly går til Phuket både fra Bangkok og Koh Samui. Flyene fra Koh Samui står Bangkok Airways for, og da de har monopol på flyplassen på Koh Samui så er billettene her ganske dyre. Det er billigere å fly fra/til Bangkok. Selvfølgelig går det an å fly hit fra andre land også, f.eks fra Sverige.
Velkommen til den uavhengige internasjonale hjemmeside med bestilling av vandrerhjem herberge og billige innkvarteringer  

Book Hoteller i Thailand på Thailandhoteller.com  

Annonsere her?  

Forsiden | Om oss | Søk Hotell | Sitemap | Kontakt oss
© 1999-2019 PhuketGuiden.com


Brukere Aktive    
Klokken i Phuket: