Phuket - Velkommen til phuketguiden.com Været på
 Phuket
akkurat nå »


Søker du Hotell?
Velg ønsket område i listen nedenfor
Kata Beach Karon Beach Patong Beach Rawai Beach Phuket Town Chalong Bay Nai Yang Beach Mai Kao Beach Phukets Lufthavn Nai Harn Beach Kamala Beach Surin Beach Bang Tao Beach Legg til Phuketguiden i mine favoritter Gør phuketguiden.com til startside
 
 
        | | Tips en venn  

Shopping på Phuket

Det finnes mange gode steder på Phuket og handle. Shopping er mest utbredt ved strendene rundt Patong, Kata og Karon Beach, men det finnes andre steder som vi vil tipse om her.

Det lokale markedet i i Phuket Town - phuket by

Her finner du flotte frukt og grønnsaker, mengder av krydder som du kan velge mellom, forskjellige slags chili og andet søtt og godt som tørkede reker, thai-sauser, nøtter og all slags ris. Fantastisk sted og en fantastisk atmosfære som er til å snuse inn. Alle dufter, farger og former. Overalt mellom stedene serveres det god thailandsk gatemat. Her finnes smaker med karri, grillede retter og wok. Prisene i forretningene ved markedene er like lave som på selve markedet.

Varehus og stormarked på Phuket

Stormarkedene holder god klasse og gode priser på Phuket. Her selges det meste, men også vestlandske varer til lavpris. Tesco Lotu Mall ligger nord for Phuket Town og har et og godt utvalg i vestlanske varer. Her handler mange "tilflyttere" – altså utlendingene i Phuket. Et annet stormarked er Big C, den er mer preget av Thailand. Mye elektronikk og øyens beste sushi finner du her. Robinsson er tredje varehus som ligger inne i Phuket Town. Prisnivået er litt dyrere og har en del merkevarer.

Shopping på Phuket

Skreddere i Phuket Town

For deg som tenker å få sydd en kostyme eller drakt i Thailand og Phuket, bør ta seg en tur til Th Yaowarat. Her finnes det flere skreddere og tøyforretninger. Tips! Velg skreddere med omhu, kikk rundt først og velg ikke den første og beste. Den som legger lang tid i forarbeidet med måling, bruker å gi et godt resultat til sist. 3-6 dager pleier det å ta til man kan hente sine nye skreddersydde klær. OBS! Velg aldri skreddere som benytter seg av gateselgere. De har et meget dårlig rykte.

Les mer om shopping i phuket by »


Velkommen til den uavhengige internasjonale hjemmeside med bestilling av vandrerhjem herberge og billige innkvarteringer  

Book Hoteller i Thailand på Thailandhoteller.com  

Annonsere her?  

Forsiden | Om oss | Søk Hotell | Sitemap | Kontakt oss
© 1999-2019 PhuketGuiden.com


Brukere Aktive    
Klokken i Phuket: