Phuket - Velkommen til phuketguiden.com Været på
 Phuket
akkurat nå »


Søker du Hotell?
Velg ønsket område i listen nedenfor
Kata Beach Karon Beach Patong Beach Rawai Beach Phuket Town Chalong Bay Nai Yang Beach Mai Kao Beach Phukets Lufthavn Nai Harn Beach Kamala Beach Surin Beach Bang Tao Beach Legg til Phuketguiden i mine favoritter Gør phuketguiden.com til startside
 
 
        | | Tips en venn  

Tempel du kan besøke på Phuket

Det finnes flere koselige tempel å besøke omkring Phuket. Du kan følge med på en "day-tour" som blandt annet inneholder tempelbesøk. Denne typen utflykter kan du kjøpe overalt på hele Phuket. Du kan selvfølgelig også besøke et tempel på egenhånd. Men det finnes en del saker som man må tenke på når man skal besøke et tempel i Thailand som har med vett og etikette å gjøre.

 • Ha bukser på deg som dekker beina, dette gjelder både kvinner og menn. Spesiellt kvinner skal bære klær som dekker kroppen skikkelig og som til og med varmer.
 • Munker skal ikke ha fysisk kontakt med kvinner og må absolutt ikke ta imot et direkte tilbud fra kvinner.
 • Ta alltid av deg på føttene når du besøker et tempel. Og aldri pek føttene direkte mot bilder/statuer av buddha.


  Wat Chalong

  Wat Chalong er Phukets viktigste buddist tempel og er også det største ut av Phukets 29 buddist tempel. Tempelet fungerte som sykestue før i tiden og munkene pleide de syke fremgangsrikt. Hit kommer i dag mange thailendere for å bli velsignet og for å få et tøystykke rundt håndleddet, det sies å bringe lykke.
  Wat Chalong tempel munkar

  Wat Phra Nang Sang

  Dette er det eldste buddistempelet på Phuket og ble bygd da Talang ennå var hovedstas på øya. Tempelet kalles i blandt ”Tempelet av det hvite blodet”. Historen sier at det var en kvinne som blødde hvitt blod en gang hun ble skåret. En av hallene er dedikert til henne.
  Thailand tempel Wat Phra Nang Sang

  Wat Phra Tong

  Det nest viktigste tempelet på Phuket og det anses å ha en magisk buddah statue. Statuen er kjempe stor og er i sittende stilling, men man viser bare statuen fra midjen og oppover. Den nedre delen er begravd under jorden. Det sies at den som graver opp statuen kommer til å rammes av en forferdelig ulykke eller død.
  Wat Phuket Wat Phra Tong • Velkommen til den uavhengige internasjonale hjemmeside med bestilling av vandrerhjem herberge og billige innkvarteringer  

  Book Hoteller i Thailand på Thailandhoteller.com  

  Annonsere her?  

  Forsiden | Om oss | Søk Hotell | Sitemap | Kontakt oss
  © 1999-2019 PhuketGuiden.com


  Brukere Aktive    
  Klokken i Phuket: